Om Ulla Thomsen

Mit daglige arbejde er løsninger til rene rum og ren luft i den farmaceutiske industri – design, validering, energioptimering, fejlfinding osv.  Jeg er civilingeniør fra DTU 1996 og udlært klejnsmed i 1983, og arbejder i dag for Novo Nordisk.

Jeg har arbejdet med at udvikle Samtalevæggen, fordi jeg kunne se et problem og havde mulighed for at finde en praktisk løsning på det.

Jeg er i dette 100% non-profit - og jeg arbejder sammen med andre, der vil gøre noget for at forbedre kontakten mellem plejehjems beboere og pårørende. Det være sig folk som kan inspirere til forbedring af løsninger, offentlige myndigheder, private aktører eller andre frivillige.

Jeg kan kontaktes på: kontakt@samtalevaeggen.dk

Civilingeniør og ventilations specialist Ulla Thomsen
Civilingeniør og ventilations specialist Ulla Thomsen

Om Samtalevæggen

Det er tanken med hjemmesiden at præsentere en konkret løsning, der er økonomisk overkommelig for det enkelte plejehjem. Andre må meget gerne bruge løsninger præsenteret her eller lader sig inspirere at arbejde med tilsvarende løsninger.

Om samarbejdspartnere

Jeg vil gerne anbefale nogle bestemte tømrere, som jeg arbejder sammen med. Jeg assisterer også andre, som måtte finde på at installere løsninger af denne type, i det omfang jeg kan finde tiden til det.

Om ansvar

Jeg kan ikke tage ansvar for installationer udført af andre, baseret på principperne på denne hjemmeside.

Tak til

  • Gode kolleger og venner for sparring omkring detail løsninger.
  • Tornbjerg Friplejehjem for fordomsfrit at tage imod første bud på en virus sikret samtale løsning.
  • A&H Medical for lån af demo ventilations anlæg.
  • Cbi.dk for donation af vindspærre til etablering samtalevæg på plejehjem i Valby.
  • André Lourenco for hjælp til udførsel af test.